Episode I

Landet på den anden Side

- et live-rollespil univers

Episode I, Eventyret begynder


Et brev bliver fundet, hvori Ragnar beder om hjælp og fortæller, hvordan man kommer over på den anden side ved hjælp af en trylledrik. De skynder sig at blande tryllledrikken og gå over i skoven. Som beskrevet i brevet, hænger der her et tov, og med en lille slurk trylledrik i maven, svinger de tre piger sig over grænsen mellem landene.


I landet på den anden Side møder Heltene Ragnar, som er lænket til et træ. Han fortæller, at den onde troldmand Sinistra har taget dronning Isabel til fange for selv at herske over landet. Desuden har han lænket Ragnar til et træ, taget hans rustning og hængt hans sværd lige uden for Ragnars rækkevidde.


Heltene får hurtigt sværdet ned til Ragnar og han bliver meget glad. Han giver dem en helbreds elixir, og spørger om de vil hjælpe med at finde hans rustning og befri ham fra træet.

Sinistra har givet nøglen til Igor den grusomme – en stor og ond mand, som bor i den mørke del af skoven.


På deres vej ser Heltene en smuk ung kvinde gå gennem skoven i en rød dragt. Det er druiden Isolde, som gerne vil hjælpe dem med at befri Ragnar. De får en usynlighedsdrik, som kan gøre en enkelt person helt usynlig.


I den mørke del af skoven finder heltene Igor, som vil have mad, øl eller penge for at give dem nøglen. De prøver at give ham guld, men han vil alligevel ikke give dem nøglen. Til gengæld fortæller han, hvor Ragnars rustning måske kan ligge begravet.


Efter at have afleveret rustningen til Ragnar, går heltene igen over til Igor, som i mellemtiden er blevet lidt fuld. Han har hængt nøglen fra sig på et træ, da kæden generede ham om halsen. Han holder dog øje med hele tiden. Alberte og Filippa driller Igor mens Emilia drikker usynlighedselixiren og lister sig stille hen mod nøglen. Den hænger dog for højt oppe i træet til, at hun kan selv kan få fat i den. Emilia kaster usynlighedsdrikken til Alberte, som tager en slurk og lister hen for at hjælpe Emilia. Imens kæmper Filippa alene mod Igor.<br>

Igor bliver pludselig mistænkelig, da han ikke kan kan se alle tre helte. Med nød og næppe lykkes det for Emilia og Alberte at få fat på nøglen og de løber alle tre væk inden Igor når at finde ud af, hvad der er sket.


Da Ragnar er blevet befriet takker han dem mange gange, giver dem en guldmønt hver, og slår dem til riddere af Landet på den anden Side. Nu er Ragnar igen fri og kan drage tilbage til slottet for at se, om han kan finde ud af, hvor Sinistra har ført dronningen hen.


Han vil sende bud efter de tre helte igen, så snart han ved noget mere. De tre helte siger farvel og svinger sig tilbage til deres egen verden. Nu venter de bare spændt på det næste brev.


Landet på den anden side er skabt af Christoffer von Sehested