Episode III

Landet på den anden Side

- et live-rollespil univers

Episode III, Pedro


Det er nu på tide at søge efter Sinistra, så dronningen kan blive befriet. De tre helte bliver derfor bedt om at lede efter Sinistra, men ingen ved, hvor han er. Derfor opsøger de tre helte den kloge kone Gudrun, som ved hjælp af sin krystalkugle kan se og finde alt.


Gudrun vil gerne hjælpe de tre helte, men for at finde en person skal hun bruge noget af personen – lidt ligesom en sporhund, som skal snuse til noget tøj for at finde personen. Hun spørger derfor heltene, om de ikke vil finde Sinistra finger til hende. Eftersom Pedro ved meget om, hvor denne finger er gemt, vil hun foreslå, at de finder ham først. Som betaling kan de jo give hende 10 guldstykker, eller hvis der nu skulle sidde en ring på Sinistras finger…


Heltene besøger Isolde en sidste gang, for at være helt sikre på, at de kan deres tryllefomular og er helt klar til at begive sig ud i den ukendte del af Landet på den anden Side for at lede efter Ragnar.


Efter et stykke vej i den ukendte del af landet, hører heltene pludselig en stemme inde fra træerne. Det er Pedro som er bundet til et træ og beder om hjælp til at komme fri. Heltene gisper, da de ser, at Pedro har fået hugget den ene arm af, og det hører Pedros fangevogter – en grum lejesvend – som straks kommer løbende.


De tre helte går hurtigt til angreb og inden længe sidder lejesvenden godt fast i rødder og grene, så han kun kan råbe og skrige, mens heltene befrier Pedro. Desværre er Pedros udstyr gemt i et telt, hvor lejesvenden holder vagt, og heltene må derfor atter en gang gå i kamp mod lejesvenden, som i mellemtiden har slidt sig fri af rødderne. Denne gang er han mere påpasselig, men lige meget hjælper det. Mens han atter sidder fast i rødder, løber heltene hen og henter Pedros udstyr.


Ragnar møder de tre helte, da de kommer tilbage på engen. Han er meget glad for deres hjælp, men er også meget chokeret over at se Pedro med kun en arm. Hvem skal nu hjælpe Ragnar i det store slag med Sinistra?


Pedro forslår at han træner heltene, så de kan bruge hans bue, og Ragnar give dem også lidt mere sværdtræning. Nu er heltene klar til at finde Sinistras finger og Sinistra selv for at kunne befri dronningen.


Landet på den anden side er skabt af Christoffer von Sehested