Roller & Regler

Roller og Regler


Reglerne til live rollespillet som foregår i Landet på den anden Side er udviklet af Christoffer von Sehested med inspiration fra rokada (www.rokada.dk) samt mine mange år som spiller af rollespillet Dungeons & Dragons.


Selvom der lægges vægt på skuespil og indlevelsesevne (rollespil) fremfor indviklede regler, er det dog nødvendigt med nogle retningslinjer for at en magisk verden kan udfolde sig og danne rammerne for fantastiske eventyr.


Til vesntre har du mulighed for at gennemse eller hente et komplet regelsæt. Husk at læse det hele iegnnem – også de regler du ikke selv bruger, da nogle af reglerne måske vil blive brugt mod dig. Som sagt er balancen mellem rolle og regel meget vigtig og hellere blive i rollen og lege med end stoppe op og stille spørgsmål til reglerne hele tiden.


Du kan også hente et karakterkena til at skrive de vigtigste ting ned omkring din katakter og endelig er der en hurtig guide som giver dig de vigtigste oplysninger om alle racer, klasser og evner på en enkelt side.


Hvis du har spørgsmål til nogle af delene er du meget velkommen til at kontakte mig eller sprøge nogle af de andre spillere - inden spillet går i gang selvfølgelig !


God fornøjelse.